Ikväll brinner det.



Tro rätt, Tro fel.

Jag har hittat min plopp (: Min piercing-plopp var bort i morse och jag hittade den verkligen inte, for förbi på Emmoths för att kolla om en ny men det var stängt och väl hemma så skakade jag till en lurvig matta och ut rullade en liten silvrig kula av titan, galet vad tur man får ha ibland.



Jag är så extremt besviken på mig själv efter att har vart ute och sprungit ikväll, få förbannat. Det gick absolut inte bra och jag blir bara frustrerad. Men jag måste tagga upp mig och få revansch; ännu längre och ännu hårdare.
Annars har dan vart hyffsad, redovisat, myst med vännerna, en aning skvaller, en glass och solen i ögonen.  Imorgon är det valborg och den sista maj, och jag ska bada så är det bara. Fast inte om det är minus 3 och nordlig vid.. Kram

un mur de plastique


Fått fotografierna från Fujican idag, kvallan är helt klart över förväntan. Några skannas nog in senare.
 Annars har det regnat hela dan, bilden togs imorse påväg till skolan. Blev utsläppt på altanen för att slippa gå igenom väggarna av plast som är upphängda i hallen, när det är mörkt känns det som i filmen Them (Ils) då hon springer genom skynken av plast. Creepy - http://www.youtube.com/watch?v=tzpWxw7S4Tw

Helgen var förresten underbar, den behövdes.  Kram


Arga politiker

Måndag igen och känner ingen skolpepp, men idag missas lektioner pga. kommunfullmäktige. Imorgon pg.a teater och fredag slipper man skolan över huvudtaget. Helt underbart !


Sitter just nu på MB å Komunfullmäktige-möte , kaffet kostar pengar och dem tar inte kort så chansen att man somnar känns en aningen stor ;) Folk bredvid mig är inte hel pepp heller, fokus ligger på gamlingar som gäspar så tänderna nästan ploppar ut och onda blickar mellan politiker. Ni ska höra aggrresionerna..

Without you around.



Lördag och solen skiner , det är dessutom mäkta varmt 15 grader i skuggan och knappt nån vind, ett stort leende på ansiktet. Fotograferade en stund på förmiddan, blomman påminner om spindlar och det bara kryper ikroppen, just nu känns det som om alla spindlar gömmer sig och bara laddar för att komma fram. På asfalten där jag går, under bord, i filtar, skor, batteri-luckor, i lampor, ja överrallt känns det som , paranoid? 
Jag vet inte, men jag vet att dem kommer och jag är rädd.

Har även fått i mig pitabröds-pizza, kulglass och thaimat idag , helt klart mums nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta. Ikväll blire mys och troligtvis endel skratt imorgon blire gladaberg, där bor spindlarna under altanen.

Ursäkta röran vi bygger om

Inga tapeter i övre hallen och trapphuset
"Halva" golvet bortrivet i köket
Brunt skyddspapper ihop tejpat med frystejp på golven
Slipdamm överrallt
Målarfärg lite överrallt och lukten av färgen som målats på tak och annat.
 Vi håller på renovera och det kommer nog flyga slip, matt och sågspåne damm ett antal veckor till, men det är nästan trevligt.
Det värsta är nog mornarna, när hantverkarna kommer klockan 7 så kan jag inte köra min slöa, jag vill inte stiga upp, prata inte med mig, måste man äta-rutin. Men jag menar va fan, då kanske jag lär mig att komma i tid till skola istället?


Idag har vart en blandad dag med mycket skratt och femhundra tankar runt och runt i skallen. Nu ska jag dra på mig nått fin och vandra bort till allra finaste Lisa. Kram 

Bana nah nah nah ;)


 


Innan min dag var riktigt vaken.

Jag är glad, jo helt ärligt så är jag det. Inte sådär spricka utav glädje glad men jag kan andas in och tankarna är inte allt för svarta. Inge vemod, ingen ångest, bara en lite kula av lycka som rullar runt i hjärtat :)

Det är torsdag idag och det betyder sovmorgon och två lektioner, underbart när sur-fittan inte var på dåligt humör och folk är mysiga. Men måste verkligen fixa fram en cykel, per-ove lämnade mig bra länge sen och jag måste väll ersätta honom nångång så imorgon får vi ta oss en tripp till Polisen igen.
Men ikväll blir det en genom röjning av rummet och sen bara kreativt om nu mitt huvud vill som jag. Har haft huvudvärk sen innan helgen och trots att jag däckade igår av trötthet efter halv tio igår så är värken fortfarande kvar. -Tips för att den ska försvinna?

På bilden är jag glad(inte alls lame eller som znickar zorro),
å tittar man riktigt noga på reflektionen i visiret ser en flicka som allt kommer ha en plats i hjärtat.Kramen 


Jeans-shorts och krulligt hår.

Ge mig sommar  Ge mig värmen  Ge mig picknick, glädje och massor med sol !
Sommar taggen är på topp och skolan peppen åt det motsatta hållet, fy fan vad skoltrött man är.
Tur att solen lyser och snön sakta smälter så man får lite hopp i hjärtat. Kram


...

  

Flög till Stockholm i fredags morse, kom tillbaka till Umeå igår efter fyra. Väldigt lite fotograferande, tyvärr. Men Fujican följde med och rullen togs upp, hoppas hoppas att bilderna blev bra. Filmen lämnas in idag.
Bäst med resan: Solen, folket och självklart att det inte fanns snö!
Sämst: Den vaakum spolande toan på hotellet..

Solen sken in och väckte mig i morse, hoppades på värme men det stod - 1 på termometern.
Förresten är det farligt att äta kokos som gick ut i september förra året?

Klockan är nu efter fyra och fick fantastiskt nog sluta över 1 timme sen(Det ovanför sträcket skrevs innan halv 11). Sitter och mumsar i mig gräddglass med jordgubbs-gish, jag vet tjock-tjock men ååh så gott. Ska på boxningen i kväll så det kanske jämnar ut sig, lite.
Har egentligen bara haft en riktigt lektion idag, Kent-Roger aka. Kenta, K-R eller Gammel Gäddan var borta och på Historian hade vi ja, grupparbete.
Sen vare bara Samhälls kvar och då var jag duktig och tog med mig böcker och anteckningsblogg och svarade helt korrekt på frågorna som ställdes... i tvärtomlandet.
Hitilts idag har har jag varit en bubbel-flicka, på ytan här men i ett annat land och taggat sommaren som ingenting annat. Ändå en bra dag. Kram
  

3,5 dagar

Vaknade tidigt i morse (8.00) och hoppades på värme och sol, men ute var det snöflir och sni.
Klev upp ändå, att-göra-listan är lång och timmarna alldelles för korta.
Just nu är det plugg med Death Cab for Cutie ut högtalarna, ingen som vill hjälpa mig med exponentialfunktioner?
 


Idag fyller dessutom Johanna och Lina år. Grattis Brudar, nu är det bara 365 dagar kvar tills ni får köpa 3,5:or lagligt på ICA ;)

klick-klick



Fotorunda med Åström (inget gick sönder), båda bilderna tagna med min kompaktkamera Ernst.
Solen lyser ute och man känner nästan lukten av grillat, Ge mig sommar!

I break and I'm broke

Allting jag rör vid går sönder.  Och då menar jag allt; Böcker, stolar, kameror, telefoner, lampor, tallrikar, skor, kläder, nålar, väskor, fjärrkontroller, ljus, klockor, glasögon m.m.  Den nyaste trasigheten är min mp3, gick ner för att hämta den ur en påse och upptäcker att den ligger i en uppsjö av vatten då vattenflaskan från när jag tränade igår hade läkt. fan  Har inte råd att köpa en ny just nu, fast när dem flesta hörlurarna är nu ändå också är trasiga så det spelar väll ingen roll.

Nu ska jag ut i solen och göra en fotorunda, ska försöka att inte he sönder kameran.
Om det ändå händer måste jag nog låsa in mig i ett rum med mjuka väggar, så ingen förutom mig själv blir trasig.

Vet du vad?

FÖRE : : EFTER
.
... jag har klippt mig idag ;) Har vart så snäll och påminnt folk i flera veckor att jag skulle klippa mig snart och nu är det gjort. V.I.P gjorde mitt hår snyggare och kontot tommare, men jag är nöjd.
Dagens bästa var att för första gången springa på Löpband,
Dagens sämsta ska vi inte ens prata om.

 Men i morgon hoppas jag på såpbubblor, bra svar, peruker, fina fotografier och en jogging runda utomhus . Kram



Ny start

hej,över två veckor sen det blev något skrivet sist. En halvmånad har gått och livet rullat vidare.
Nu ska jag ta tag i bloggen igen byta inriktning och göra det roligt att skriva igen.

 
Sen i torsdag har man haft påsklov om nån lyckats missa det, underbart med ledighet och i helgen har det fotats, skrattats och ätitis alldeles för mycket. Magen har vart på spricknings gränsen :)  Måste bara få skryta upp choklad-rutorna som Ödling bakat, dem var mums och fredagkvällen med Lisa och Jill var hel mys.

Imorse sken solen in genom fönstret och gjorde tillvaron mindre grå dassig.
Senaste månaden har täcket vart så tungt att man bara vänt det gråa ryggen och somnat om. Men i morse kom jag upp efter tre snoozningar :D
 Vandrade på eftermiddan iväg till Söderqvist även kallad "hej, kan man snitta upp en hund och göra en väska av den?- bruden", tanken var att jag skulle få köpa två glödlampor och vi lite snabbt skulle göra en plan. Men planen gick inte snabbt och en glödlampan låter, fast båda lyser.

Kväll blir det att tjocka sig ännu mer då det inte är nån träning på röda dagar, tjock-tjock. Men det är ju bara påsk en gång om år. Kram