Jag vet att jag döljer en sanning.

Fortfarande förkyld och trött men vill inte sova riktigt än. Blir nog varmoboy och rostat framför en film innan.
Idag har man äntligen varit ledig, men ändå lycktas tjäna ihop 50kronor och lite varmkorv.
Har mest tagit det lugnt idag och längtat efter bättre väder.  Körde till stugan och fick ekorrn att äta ur min hand och ikväll blev det ideelt arbete på driftingtävlingen åt LMK.
Synd man missar Racing Specialn på tordag och Skoteracet på hawaiiudden imorgon men pengar och löningen måste väll prioriteras. Är ledig till helgen iallafall så jag hoppas vi möts i dimman!

Imorgon är mitt mål att köpa en vattenpipa och laga ljudanläggningen i Fiatn, förhoppningsvis lite solning också och sen kommer även Markus till stan. Det gillas !

Den här platsen är nån annans.

Det är kallt och regnit ute men jag värmer mitt hjärta med Melissa Horn, hon var lika bra i tordags som den där lördagen i mars vi såg henne på Umeopen.
Det blev Trästocks och Skellefteå torsdag och fredag, var himla trevligt och riktigt mysigt. Tack!

Kom  till Lycksele igår mitt på dagen och har varit jobb i princip sen dess. För nån minut sen klev jag in genom dörren efter dagens första pass, om 3 timmar börjar man jobba igen. 
Men det är bara att kämpa, pengarna kommer behövas. Synd bara att man börjar bli arbetsskadad och alltid är beredd om nån ska ramla, är redo med servetter om nån sölar och pratar kanske liite för tydligt och berättar om vädret för ofta.
Kram.



Med solen i ögonen.

Helgen har varit riktigt härligt, jobb och nöjen. Noicemakers i Lördags var riktigt skoj å helt klart över förväntan.
Kom just hem från jobbet, nu väntar duschen och sen stekning.
Imorgon lånar man troligvis en 740 och kör till Skellefteå !! Blir nog underbart med semster från Lycksele.

Grattis till Frida Söderqvist som blir 18 idag.

Ooha hela natten

Klockan är 0723 och kom just hem. Dem här gången inte efter sent festande utan nattjobb, inte lika roligt men betydligt bättre för plånboken. Nu blir det varma mackor och nått avsnitt Scrubs sen sängen. Kram

Sommarnatt, när jag svävar fram i mörkret





Hej, nu är man i Lycksele igen efter två dagar till utav inskolning på demensboendet där jag jobbar, sen fiesta å dans hela onsdagsnatten i Skellefteå och en resa förbi Umeå till finaste Anna i helgen.

Måste säga att flytta hemifrån är underbart, men att flytta hem igen på sommaren mindre så och att inte klara av hyran själv varje månad likadant.
Så ett extra jobb med två tusen i månaden hade suttit finfint till hösten. Annars skulle en vinstlott med 25000 i månaden i 50 år inte sitta fel heller. Då hade man sluppit känna sig köpt, fångad och som en börda varje månad då hyran ska betalas.
Nu väntar kladdkaka i köket och imorgon väntar ett extra speciellt rosa kort på posten. Kram