Jag ramlar omkull.

Första dagen på Hennes & Mauritz av klarad. Kommer nog trivas riktigt bra där i tre veckor. Nu ska jag springa hem och hoppas få i mig nån mat innan kvällens aktiviteter .

Helgen var förresten riktigt bra, behövde en hel helg i Lycksele. Tack för en härlig Lördagkväll på hotelle till alla inblandade, synd bara man hade betongkepsn på hela Söndagen. Kram


Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt!











Alla borde beaka sin inre tant.
Har insett att jag kommer bli en sån där jobbig tant som sätter och lappar, klagar hos hyresvärden och snokar på alla grannar.
Just nu är den lilla sura tanten i mig inte allt för långt borta. Börjar bli less på att det är så lyhört i mitt hyreshus. Måste jag behöva skruva upp stereon så jag ska käka för att slippa höra ena grannen ha sex och den andra gräla med sin mamma och spola oerhörda mängder vatten? Tydligen.
Men lugn jag kommer inte sätta upp nån lapp i trapphuset om att man inte får spola vatten i 20min i sträck mitt i natten eller stöna hur högt man vill.
Jag beakar istället min inre tant med att sticka (just nu en tubhalsduk och en mössa) ta en kaffetår och klaga över min stela kropp. -Kram


Be there!


Jag vet att jag döljer en sanning.

Väskan packad igen och hoppar snart på bussen mot Umeå.
Idag är man betydligt piggare än i måndags och har lyckads sy till en Elizabeth Swann- dräckt till Piratfesten på Fredag. Har ingen kamera med bilder kommer förhoppningsvis senare.
Utklädning på Lördag också men då i Lycksele, hoppas vi syns i dimman!
Nu måste jag skynda mig till busshållplatsen.

Jag skulle ha åkt hela vägen upp till Gällivare.

Varit hemma i Lycksele två timmar nu och börjar snart få nå liv i kroppen.
Sitter på köksoffan, skakar, fryser och försöker få i mig nå Hälsofil och Juice.

Lovet började med att Halloweenfestandet blev inställd och när jag är som mest besviken fick jag ett samtal:
A:"Hej, vad gör du?"
Jag:"Nae, inget vettigt."
A:"Du ska int följ till Stockholm? Bussen går 2020 från Umeå i kväll."

Så det blev en spontanresa till Stockholm och Ungvänsters Höstkonferans.

Tåget från Centralen hemåt gick igår 1812 så det blev en förbannat lång resa tillbaka och är många erfarenheter rikare nu när jag äntligen är hemma. Efter att man däckat kring 0400 på Vännäs tågstation en söndagnatt och missar enda bussen hem,kan det kännas tungt. Att man trots allt ändå lyckas få gratis taxi hela vägen till Lycksele då måste man ju ha bra flyt.
Jag vet inte hur jag lyckas, men alltid råkar jag hamna i nå bus. Säger då det, man lever bara en gång så det gäller att passa på och njuta av allt.