Kom Änglar

Att få sätta sig på bussen nu, åka hem till Lycksele vore det bästa.
Att få komma hem är det som betyder mest nu, att bara få ge en kram till alla dem man älskar mest.

Men en kväll kvar och en lång morgondag också. På Lycksele bussstation först kring 22. Nu är siktet på att ta sig hem och laga mat, råkade bli en runda förbi Anderstorp och Boliden påväg hem från skolan.

UmeåOpen var förresten underbart , värt alla pengar och kommer aldrig glömma ögonblicket med vackraste vännen Jill under Melissa Horn. Live-musiken tar aldrig slut och sitter och lyssnar på ett coverband som spelar Winnerbäck på efyran samtidigt som man nu snor lite internett. Kramar



Oh Boy, you make me feel so

Klev på bussen igår morse, alldeles förtidigt och åkte till kära Skellefteå. Lägenheten har blivigt riktigt fin, nu när det är målad efter branden några veckor sen. Brunfond-vägg och brutenvit på resten av väggarna. Trivs!
Fortfarande förkyld och har träningsförbud hela veckan, börjar känna abstinensen redan.
Men måste väll ta den här veckan som en vilovecka och vakna upp efteråt som en helt nu fräsch Kristina. En bättre verson, hon kommer slå den gamla med hästlängder och klara allt!! Så framtiden ser ljus ut, väldigt ljus. Bara den jävla snön tinade bort så man får rulla runt i gräset nångång. Kram



Don't waste no time streets are on fire

Galet snabbt har det här årets sportlovs vecka gått, vill inte att den ska ta slut för inte har man gjort det man skulle, som vanligt. Alla läxor ogjorda, inte en enda arbetsplats är ringd, inga hyllor är målade, inga bröd är bakade, inga rum har blitt städade , ingen bil har övningskörts, pappa har inte blivigt klippt och inga plagg färdig-sydda.

Men.. det hinner jag kanske imorgon.



Dagen plus: Lite lite friskare
Dagens jobbigaste: Alla sjukdommar
Dagens vardagslyx: Nagelack på tårna
Dagens godaste: Dyr Chokladmuffinsarna vi blev lurade å köpa på Ica
Dagens saknad: Jim
Dagens finaste: Mamma
Dagens ångest: Söndag imorgon
Dagens tokunge: Sandberg
Dagens längtan: Gräs mellan tårna och jeans-shorts.

It changes when the sun goes down

Fredag, Äntligen Helg!! Eller?
Vaknade upp sjukare än tidigare och blev tvungen att ställa in Körlektionen då det knappt gick att stå upp.
Ikväll siktar jag hårt på att bli frisk, vet inte hur länge sen det var sen man var hemma på en fredagkväll. Känns faktiskt ovant.  Eftersom det bara är skit på tv också så blir det nog att sova i soffan.
 

Men alla ni friska där ute, hoppas ni lever livet. Kram


I ain't wasting no more time, Here I go again.



Njuter fortfarande av lovet, men nu i Lycksele-stan.

Aldrig sitta still

Igår var toppen med stor T !!  Nu vidare till Skell.

Pappersvän



Laddad inför den kvällen till hundra procent, lite besviken blev man idag när man såg att Movits kommer spela på Torsdagen istället för Lördag, dem hade man hellre än gärna sett live.

Men först kvällen, försöker tagga upp mig. Först nu mat, sen vidare och fixa till sig , sen kör vi hårt.
Måste ju fira att man äntligen fått lov!

Fortsätt andas.

Marknad i Lycksele och Sportlov. Ledighet, fan nu ska jag försöka ta det lugnt bli frisk och njuta av lovet. en lugn vecka skulle behövas eller en helg kanske, två dagar borde man hinna klämma in. En dag som man bara tar som den kommer.
Börjat bra har det iaf. Vaknade imorse med fint besök från umeå, kort skoldag med den bästaste av alla klasser, underbart väder och buss mot umeå till Anna Ida.
Tillbaka i Lycksele,testa frisör kunskaperna, träffa vänner, lyssna på Farfars Fågel-spelningen såklart, Hemligt Uppdrag och umgås med han som stulit mitt hjärta.
Längtar efter sängen och morgondagen. Satsar på sovmorgon, och tror  fler än jag kan behöva det nu.