Söndag.


Det här suddiga, svartvita fotografiet är taget för exakt ett år sedan idag.
Väldigt mycket har hänt sen ögonblicket när det blixtrade till från kameran.
 Och om ett frammåt hoppas jag att allt är förändrat. hoppas hoppas hoppas.

Havet.



Sekunderna tickar.

Frostigt.

Positiva tankar ! Måndag morgon och alla är positiva och fulla av glädje, visst kan det finnas lite av helgens sköna känslor färskt  i minnet. Men annars är det veckans hemskaste dag och med huvudvärk sprängade i huvudet och myror under skinnet så kryper man helst tillbaka under täcket när väckaren ringt. Lyckades kravla mig ur sängen och sitter just nu på skolan, men duntäcket lockar fortfarande.

När mina fingrar inte känner mer.


Äntligen här den här helgen kommit. Veckan har vart så otroligt lång. Har för ovanlighetens skull ingenting egentligt planerat i helgent heller förutom ett besök imorgon, fotografering och jobbiga måsten. Men det är ändå så otroligt skönt.
Just nu sitter jag insvept i min jättesöta fleéce pläd som jag fick av mina lika söta släktingar förra gången man fyllde år. Ur högtalarna spelas Ted Gärdestad och kvällens planer blir att läsa igenom en tjock lunta papper och hoppas på det bästa. Kram

Jag äter föör mycket godis!

17:onde mars, idag har vart en helt klart blandad dag. Mysiga vänner och skratt men jag har inte varit inte med på nån av lektionerna under hela timmen och vissa inte alls. Så man känner sig lite skyldig när får höra endel kommentarer. Men det får vara.  Vi slutade iaf tidigt, allas våran favorit lärare Luba skulle lämna oss efter en kvart (inte ovanligt) så vi blev klara sådär tjugo över ett. Då blev det en skakig färd ner på stan för ina,ina och ina och dem blev kvar där en bra stund.
Han knappt komma hem och slänga i mig en macka innan ett NV-barn med dåligt lokalsinne ville att jag skulle möta henne. Hon fick sitt hår färgat blodrött, Snyggt som fan, trots att det var snävt med färg.
Klockan 18 hettsade jag iväg på spinning där svetten sprutade och jag taggar verkligen inför box imorgon, det bara kryper under huden och nävarna knyts. PANG PANG 


Ta i från höften.

Jag ska slå.
Slå, slå, slå tills jag får det jag vill. Ingeting kan stoppa mig och jag kommer att vinna.
Det måste bli så, för jag kommer inte nöja mig, jag vägrar fan att nöja mig. Fick besedet att jag inte hade rätt att söka och antas till SM-DP idag , tårarna föll och jag är förbannad. Mitt huvud har vart på spricknings gränsen hela dagen och det där gjorde inte saken bättre. Ikväll blev det ingen träning. Har inte vart på boxningen på två veckor nu och det känns, måste få ut aggressionerna, men på onsdag då du och imorgon är det spinning. Men ikväll blir det biskvibakning, skolarbete (om jag orkar) och Weeds + förhoppningsvis endel oljemålning :) Kram


Måndag.



Snälla låt mig slippa skolan, allt bara för några dagar, bara några timmar. - bara så man kan andas fritt igen.

Huvudet i Sanden

 

Lördag, solen skiner och det är flera plus utomhus. Mys. Nu vill jag bara att slasket försvinner och man får traska runt med fina, lätta skor på varm asfalt  å med sommar jackan på. Men det lär väll dröja nån månad tills dess. Längtan. 
Är sugen på en ballerina-tyg-kilklacks sko och jag har bestämt att dem ska bli mina, men pengar är det tajt om och det finns skulder som måste betalas.
Har senaste halvtimmen röjjt runt i rummet för att samla ihop pengar ur mina små gömmor, men det täcker inte riktigt utgifterna.
Måste göra en budjet och bli ekonomisk och bäst vore det om jag fixade mig en inkomst källa eller vad tror ni?
Kvällen blir inte helt sparsam heller, "I taket lyser stjärnorna" går på bio och brudarna och jag ska dit och gråta en skvätt, sen måste vi nästan se vem som vinner melodifestivalen, Caroline af Ugglas verkar ju vara en stor favorit (eller var det tvärt om??)
  Men trevligt ska det bli iaf.

Det lite halv skabbiga fotot är taget tidigare idag då Mickan var en snäll lilla my och Sandberg + mig själv. vandrade i solen runt stor stan Lycksele. Kram

Mjuka röster.

Blev äckligt less på min gamla header så jag snabb-målade upp en att ha medans jag håller på med den framtida.
Idag har vartit totalt blandad, Sur-Fittan har nog vart på ett av sina bästaste humör och höll på bli skvatt galen när hon vandrade runt nynnade och grymtade i Aulan första lektionen.  Det var palt till lunch alla var inte helt på G, medans andra som vanligt gjorde en ny maträtt av det överblivna. Har även hunnit , bleka hår (inte mitt eget), lära mig nya ord, vandrat runt halva stan, virrat bort mig, skrattat lite för mkt och bitch-slapat  folk med teampac vinylhandskar + en massa annat förståss.
Ikväll blev det middag på knuten , med skvaller och trevligheter. Resten av den här olycksdrabbade fredagen kommer spenderas "syende", målande och chokladätande med telefonen i handen och musik i öronen. För att sedan avslutas med Barnhemmet :0 Hoppas ni har en mysigkväll, jag bjuder på en bild av två fina fötter i vårsolen på apberget. Kram

Pannkakstårta.

Grattis till Pelle, Martin, Liam och Thomas m.m. (;

Solen lyser starkare när du ler.

hejsan pojkar och flickor.  Sitter i ett fint radhus på Haga med en ny piercad läpp och slötittar på Miami Ink. :) Glad, glad, glad.  Satt mig på bussen hit till ume-stan igår på förmiddan och åker tillbaka till lycksele imorgon eftermiddag. Veckan har vart bra, kreativ och inspirerande men jag har inte fått allt gjort som man egentligen skulle. Bilder kommer senare.
 Känner inte riktigt skolpeppen , men vem gör det såhär sista helgen på lovet?
Men längtar tills på onsdag då det blir träning igen, har vart dåligt med det här på lovet men man måste väll vila och tjocka till sig nångång. På måndag blir det troligtvis Wallander- Hämden med Mickan och tisdag fyller min fina morfar 78år och då måste man ju dit och fira honom. Men just nu ska jag bara njuta av det som är kvar av det här sportlovet. Kram

Håll tummarna.



Lycka är inte ett krossat ägg på golvet, men det kan bli ett bra motiv ändå. Gjorde fryst cheesecake igår och ett av dem fyra äggen krossades mot vinylmattan.Överrallt annars var det också kletigt av grädde, philadlphia och socker som jag lämnat, hade dessutom lyckats glömma det och när jag kom hem från kortmakerskan så möttes jag av ett enda stort geggigt kök. Mojs.
Nu ska jag ut och fota och vara allmänt kreativ, sen måste man träffa dem äldre för det var evighetersen. Förhoppningsvis bjuder dem på kaffe. Kram

pang pang pang





Skräcken inför umodern har sänkts en skala och det ser ljust ut inför framtiden. 
 Huvudvärken dunkar i takt med Kaiser Chiefs och mina ögon känns tunga.
  Och  idag är det den 1 mars och det är 7 underbara dagar kvar av det här lovet!


Bjussar på den här bilden, för jag menar vad vore världen utan alla bröder?