Sol.

Idag var det sol ute, så underbart vackert. Så underbart skönt. Äntligen lite hopp att vintern inte tagit över.För nu kan det gärna få bli höst sen vår och sommar igen.
Igår var en toppen dag med många skratt och vackra själar och jag for för första gången i år på Box, vilket var en befrielse. Nästa måndag blir nästa Box-pass om inget kommer emellan. Idag har jag köpt Korpens guldkort för mucho-dineros och den här månaden gå inte pegna flödet ihop riktig, men det löser sig. Idag har inte var hälften av den dag gårdagen var men har fotograferat lite i en fina solen och ikväll får jag träffa Mickan för första gången på två veckor. Så man får njuta av det bra sakerna som händer :)  
Nu ska jag göra mig en frutsallad och mysa framför TV:n med läxa. Kram




N'est pas ponctuelle



Söt Brud på fotot eller vad? Det här vykortet från Mikaela dimpde ner i brevlådan idag, hon är på Gran Canaria och gottar sig. En aning avundsjuk kan man säga att man är, här singlar snön ner och den tycks aldrig ta slut. En aning less trots att det är underbart fint ! 
 Har just varit ute och sprungit, men känner att träningen inte alls kommit igång än. Men ska skärpa mig och komma igång i veckan, iaf BOX på onsdag och simma på Lördag. Men nu ska jag bara försöka njuta av det lilla, det borde ni alla där ute i cyperspace också göra, skita i allt som måste göras och trycker från ovan och bara andas in det sköna och det lyckliga tankarna . Kram

Someone like you.

Har just haft svenska en timme och nu blir det  "uppstatsskrivning" om Astrologi i biblan eftersom jag har hål och föör mycket läxa som måste göras klart. Tråk i sinne.
I morse sov jag till kvart i åtta och han inte med nån mer frukost än en kapsel och en banan, det börjar kännas nu. När jag väl hittat mina nycklar och slängt ihop allt jag skulle ha med mig kom jag ut till Kråkornas Världskrig. Det var stor fajt mellan alla tallkråkor som bor i kvarterets höga tallar! Kråkor föll till marken och fåglarna dök mot mig och andra förbi passerande, dem var säker en 50-70 kråkor som högg och skrek efter varandra.  :O
Man börjar tänka på Hitchcock's fåglarna och vad vet man snart tar dem över jorden.!



Har suttit här en stund nu och inte fått egentligen mycket gjort, i mp3:n spelas Kings of Leon, Leona Naess, Bob Marley, Håkan Hellström och Coldplay i en enda röra. Och musik har nog aldrig vart bättre. Känner peppen inför sommarn, måste iväg på festival och det ska bli av, följ med mig det kan inte bli annat än skoj ! Kram
 

Blås ut ljusen.



Söndag igen. och jag är hela tiden en halv dan, inaktiv bloggare. Ska se om det kanske blir ändring på det snart, men känner verkligen inte för att skriva vissa dagar.
Nu är iaf vecka fyra på det här nya året slut och jag står stilla och stampar. Idag har jag gjord endel matte som egentligen skulle vart gjord innan jul, har skrivit lite på Gärningsmannaprofilen som ska in nästa vecka.
Idag har vart en medvetslös dag efter en händelsefylld vecka med Sjukdom,Tunga axlar, Födelsedag, Träning, Umeå och Öppethus, Begravning, Hat och Tårar, Telefonsamtal och Lögner men också endel om görning av mitt rum och obesvarade frågor. Vet inte vad som vart bäst och vad som vart sämst men imorgon är det en ny vecka och till och med en ny månad, så vi får se vad den har att bjuda på.

Bilden är tagen för snart ett år sen hos en vän. Den dan båste vinden hårt och isen på trottoaren var extra halkig. Kram

Lev inte i minnen, Lev nu.

Sovmorgon i morse, började först klockan fem i tio. Första lektionen var matte, kom 5 min försent och gjorde max tre uppgifter på den mindre än en timme långa lektionen. Har vart i en annan värld iveckor känns det som och det är kanske mycke nu. Men slapp iallafall vara på Kerstins lektion idag, hon är inte min favorit just nu och imorgon har jag henne i över två timmar. Kommer bli skönt att äntligen få helg, trots bara trötta planer, har saker som verkligen måste bli gjorda.

Endast Skolarbete.

Åkte med 06:25 bussen från umeå i morse , hade en tråkig engelska lektion med en nu ännu galnare Kerstin. Och nu sitter man här, i bibblan alltså och nördar sig.
Har en lektion kvar idag och sen blir det att se Australia med 230 andra Tannbergsskolan-barn, ganska så soft.
Var på Draggens öppet hus igår och jag känner mig enormt taggad på att börja Design nästa år, måste kolla med SVY-människorna och se hur det blir. Men det vore toppen om jag kom in och fick gå där, skolan var dessutom riktigt fin och varm(!) jämfört med Tannbergskolan där man får frost på fransarna när man är inomhus för länge ;-)
Om det då bilr så måste man kolla upp boende fronten och gärna bli mer aktiv i mitt jobb sökande, för man är ju inte precis gjord av pengar!

Har fortfarande inte fotat nått så det blir ingen bild i det här inlägget  heller, men nästa gång kanske ?


I didn't really want you.

Idag har jag lärt mig att min simultan kapacitet är underbar: Jag kan faktiskt både skala och mosa en banan med ena handen samtidigt som jag vispar ägg och socker pösigt med den andra , när jag knölar på mig mina Ikea-tofflor på fötterna.  Stil har man :)
Söndagkväll
och det har vart en blandad helg, fast med många skratt och kycklingfileér. Trots det ganska vemodig.
Imorgon är det skola igen och jag är inte direkt peppad, går från halv nio till tio i fyra med en kort lunch och ett tjugo min större hål som lär fyllas med pluggande. Tråkigt. Men kvällen fylls med BOX, Kladdkakebak och Postorder-kataloger. Så jag får längta efter det.

Har vart väldans dålig på att fota senaste månaden (eller mer..) Och inlägg efter inlägg är bara text, så jag bjuder på en gammal bild. Den är tagen på ett av dem ställena jag älskar allra mest, vid östersjön. På dem varma klipporna.

Leana Neass - Ballerina 

Pågång.

Fredagmorgon, klockan är tjugo över nio och det är 33.5 minusgrader utomhus. Mysigt?
Kan inte säga att jag längtar till kylga Tannbergsskolan. Har två lektioner idag och börjar förts efter tio men får ändå inte sluta förrs 15.15, sista lektionern är idrott . 
Har hunnit ha Kent-Roger i två veckor snart och än har jag inte vart med på en ända lektion, dåligt och idag har vi basket, sjuk frästande att inte fara. Men helst vill jag ha VG i idrott så jag borde kanske vara med, eller vad tror ni?

Förra året den här tiden var jag ruskigt sjuk med feber och snöt upp fler talet näsdukspaket varje dag och kunde knappt prata.  Vägrar att bli förkyld i vår, men man är om ringad av snuviga, host-monster som sprider sin smitta omkring sig. Så jag ska skydda mig med C-vitamin i massor så jag kan träna och leva livet fullt ut i höst.
Förresten började prova på veckorna iveckan vilket jag missat så nästa vecka blir det full smockat eftersom man ska bort endel och har inlämnings uppgifter men jag siktar på att det blir BOX måndag och onsdag och sen nått på söndan oxå.
Men i veckan blir det nog simning i morgon och ut och springa på söndag om det inte är så rusktigt kallt som idag. Kram

Alla bara pratar.

Länge sen ett inlägg blev skrivet men har verkligen inte kännt för det, får s hur det blir i framtiden..
Sitter iaf på min andra Naturkunskaps lektion och det känns ju inte toppen precis, men ska försöka vara duktig och skriva klart den här "uppsatsen" snabbt så jag slipper den. Men har ändå endel i andra ämnen som Historia, svenska och Samhällskunskap i morgon har man första riktiga franska och engelska lektionerna så då kommer säkert en massa mer uppgifter.
For ut och sprang för förtsa gången i år. Det var halt som attan och det blev inte så långt men nog en 2,5 kilometer iaf. Mitt mål är att kunna springa 1 mil innan sommaren är slut men just nu känns det ganska overkligt.

Imorgon far sötbarnet till Kanarieöarna och värmen gissa om man är avundsjuk. Två veckor men sol, bad och brunbrända grabbar. Å. jag vill också på semester, eller iaf bort från stan en stund. en 10 mil räcker långt :)
 
Nej nu ska jag försöka vara duktig en stund och skriva om asteroider och svarta hål. Kram


Lovets sista kväll.

Sitter här med en nybakad choklad muffin och ska skriva klart en Historie-uppstats om Mellankrigstiden som skulle vart inlämnad vecka 51. Känns som ett glamouröst sätt att avsluta lovet, eller kanske inte riktigt.? Sandberg kommer över och hjälper mig så det ska nog funka, bara hon inte fryser fast påvägen hit det är nämligen nästan 25 minus. 

Någonstans

Jag bet mig i tungan i sömnen i natt, så är det och jag kan fortfarande känna tandmärkena på sidan av min tunga. Hur kan man bita så hårt utan att vakna? och varför bet jag ihop när jag sov? Underligt kanske kan det bero på dröm perioden jag har nu, för alla nätter sen nyår har jag drömt och drömt och drömt. Man undrar vad alla drömmar betyder?
 
Kom iaf just hem från hotellet där jag vart och sett Betseles Nyårsrevy, som var riktigt bra , jämfört med förra året då det knappt blev ett enda skratt. Synd att inte alla vanliga skådespelare var med, nån sjuk, nån utomlands och nån mer borta. Men det var ändå trevligt, trots att vissa i publiken inte kan klappa itakt och ljudet inte funkade hela tiden. :)

Nu ska jag ner och tjocka mig, för glass står och tinar i köket. Ta hand om er!


Klockorna räknar ner.



















Längesen nu det blev nått skrivet här.  En hel del har hänt sen dess och nu är det ett nytt år.
 2009, vad säger det egentligen? En siffra har ändrats och årstiderna börjar om igen, av det här nya året har jag nog sovigt bort hälften,  men nu måste jag dra mig ur det, ta ett steg frammåt för annars händer ingenting. Jag har mål att uppnå och saker att göra och det är väll bara och göra det. För om fyra dagar börjar vårterminen och orosmolnen hopar säg för varje dag som går.
  Inför det nya skolåret undrar man:
Kommer jag göra alla uppgifter i tid?
Kommer SP1 överleva , dem nya lärarna och det nya schemat?
Kommer jag att skrika åt Sur-Fittan-Morots-Fisken och sen slå henne på käften?
Kommer jag byta program? och viktigast av allt, kommer fiskskinnet ligga kvar? ;)

Klicka för feed