Kliet kommer från insidan av huvudet..

Dan före Dan före Doppredan.


Slänger ut en bild, Lisa Larsons figurer är ju underbart söta. Fotade tomten (som står längs bort i fotot) utomhus till att ha till Julkorten jag gjort och mamma blev helt chockad, Hur kunde jag våga ta ut hennes kära tomte! Ni skulle sätt ansiktsuttrycket- förkrossad! 
Idag är jag galet seg, hjärnan har nog tagit en tajm-out för det kopplar inte där uppe och alla skitdåliga skämt är hur roliga som helst. Men jag har iaf fått några Julklappar att nästan bli klara, vissa är jag fortfarande osäkra på men., det bruar lösa sig.  Ikväll blir det nog Kladdkakebak, Julklapps-inslagning, Julgrans-klädning och lite Novellskrivning. Fast säkert en massa annat också om jag nu inte spräng i bitar ut av min huvudvärk. Kram

Blötväder.

Har haft datorkunskap och sitter nu en snabbis i biblan för att låna en dator och kolla in några saker innan jag ska dra mig hem igen. Nästa lektion börjar 12.40 och den är likamed franska prov. Hoppas verkligen att jag gör bättre ifrån mig  den här gången än förra, för då blev det sämre än G men bättre än Hassan ;)
Ibland blir man undrar man hur masho endel fordonare är när dem tycker jag är läskig! Men det är ju inte första gånge jag hör det så kanske ligger det någon sanning i otäckheten? Lägger nog till en bild senare idag. Ska dra mig nu.


Piller, kapslar och knark i allmänhet.



Superskabbigt , pepparkaksskjul som tillhör häxan i Hans och Greta, gjort av mig. Blev arg, superlimmet tog slut , sörjan rann, alla bitar utom häxan var böjda och av på mitten eller i hörnen. Tacksamt! Men lite fin är hon med sin aputerade arm tycker jag.
Nej. nu ska jag laga mig lite mat och sen återgå till , Historian, Svenskan , Engelskan , Franskan , Datakunskapen och Idrotten, byta kväll med mig?

SO WHAT.

Måndag igen och bara några dar av skola kvar på detta året.
Känns som ett otroligt mys, ibland i alla fall. Imorgon slipper man skola - båda lektionerna inställda..
SP1 har Historia nu och har det i över en timme till, inte nån favorit lektion precis.
Ska och klippa bort mitt nötta hår sen och köpa endel julklappar och snart är alla fixade, men vissa är svårare än andra.
Var i Gladaber igår, det var snöigt och super juligt. Vi skulle bara dit för att tomma ut vattnet ur ledningarna, men passade på att fotografera och lite annat. MIn kamera mår inte så bra, batterierna tar slut på direkten och ljusinställningarna mår inte riktigt bra, men den är två år i jul så den kanske har rätt att må dåligt.


Änglarna ger oss hopp och tro.


Imorgon:
GladaB. Sy. Läxa. Tre ljus. Julklappar. Fotografering. Springa. Nås på telefon och lär inte snåla.

Måste bara få säga att min favorit julsång är : En stjärna lyser så klart
Har det bara i Carolas version (finns den i nån annan svensk?)
och handlar om en tro jag inte tror på, men det funkar ändå för den är verkligen så fin.

Natten går tunga fjät..

Luciafirande på skolan idag. Köketsegetval till lunch och skola till 15.50 (man lär sticka tidigare).
 Det känns underbart att det är helg, snart. Har massor med saker som verkligen måste göras,
 så det blir nog inte mycket tid över till annat. Har ingen bild att lägga ut nu men bloggar nog mer senare idag.

Psykfall och slag mot tinningen.



Folk dör runt om kring mig och söker på googel om psykfall och mördare.
Vi borde göra en Gärningsmanna profil, men känner inte riktigt peppen.
Om ingen har missat det, så är det onsdag idag och sju dagar av skola kvar, känner ni jul känslan?


I ett av världens hörn.


Tisdagkväll, ikväll och sju skoldagar kvar på detta året. Underbart, men kommer inte hinna allt som behöver göras.
Borde försöka skriva endel på min novell som ska va innlämnad nästa vecka , men  klurar fortfarande på endel ideér.  Den utspelar sig iallafall nutid, i snöiga sverige påväg mot en vit jul, den handlar om Jonna, om drömmar och sömnproblem och ett brott eller en idé som går fel. Jonna har en bror, Hampus, honom kan hon lita på,tror hon iaf.
Ska försöka få in en sjukhusvistelse och en hel del snö och julkänsla, vill också få in rykande drycker och en tråkig Geografi lektion och förståss lite paronoia. Hur låter det?
Ps. Bilden är tagen utanför skolan där jag går.
Kram.

Busted.

21 minus grader utomhus, vinter kallas det. Men det hade ju vart en fördel om jag orkat ta på mig långkalsonger i morse, vilket jag inte gjorde och kylan kändes. Har datakunskap igen. Har det hela tiden tror jag.
Bjuder på en bild av fula, fula tomtar. Kan förstå barn som blir rädda för tomten om han sett ut som den i mitten här skulle jag också spring och gömma mig.




                                                                                                                                       

10 skoldagar kvar av året 2008


TVÅ LJUS.

Andra advent.
Har skrivit dåligt och lite på senaste tiden och jag vet inte riktigt om det blir så mycket bättring nu. Men jag får försöka.Kommer iaf lägga in mer bilder; håller på sy endel nu så  det blir bilder på sånna kreationer och troligtvis lite juliga foton.




fghfghfg

På skolan i biblioteket, alltså NV's hem.
 Idag har jag bara haft en lektion och behöver inte ha nån me, skönt som fan. Men ska stanna och checka in Estet konserten i kafeterian.   Sen blir det att gå hem i mot-snö .

Every river that you tried to cross.

Datorkunskap. igen. Känns som det alltid är måndag eller torsdag morgon och man kikar igenom datasalsfönstret för att Nisse ska öppna och man ska valsa in några minuter efter lektionen startat . Nu håller jag på med en forskningsuppgift men påsidan av måste jag erkänna att apberget, bdb, msn och endel bloggar finns + musik direkt i öronen..
Och igår var det första advent om nån nu lyckats missa denna händelse, och det snöade hela dan så snötäcket ligger ännu tjockare än tidigare. Julkänslan börjar komma och det känns bra, tror det kan bli en bra jul i år trots att mycke talar emot det. Men  i slutändan blir det nog en mysig jul med mycket glögg och pepparkakor :)
 
Ännu ett inlägg utan bilder, sorry men på skolan har jag inga.