Mellandagarna

Nu drar jag sista resan 2009 till UMEÅ sen SKELLHELL ,
tillbaka till Lycksele igen innan torsdagkväll . 

Nås på telefon 0703024810


Dansmusik som inte går att dansa till.



Haft en hel mysig jul och började med en kyss från en av dem finaste på jorden just nu. Men nu är det ju som över, varför ska julen vara så uppschosad? varför ska folk behöva må så dåligt och varför måste allt vara så himla perfekt?
Tack för alla julhälsningar iallafall och för alla jättefina julklappar.

Blir nog i Lycksele enstund till om det inte blir en tripp till Skellefteå och Umeå på mellandagarna. Men ska försöka göra dem sista dagarna på det här lovet till dem bästa och hoppas ni gör det också. Så taggar vi nyår och en helt ny start . Kramar

Tisdag

3 skoldagar kvar år 2009. Ett halvår på Hantverksprogrammet har gått hur snabb som helst och trivs fortfarande lika bra.
Fixade till mig Matte B till vårterminen tidigare idag och måste nu bara försöka fixa så man kan läsa klart franska kursen då också. Annars har man världens softaste schema och borde fixa sig ett extra jobb så man slipper dötiden.  Men slutar nu så lämnar datorn nu och kommer nog inte tillbaka till en förrän på lovet . Kram

Glöm inte att fira Malin Wiklund på hennes dag idag, Grattis  Gumman !

Tralala Lilla Molntuss.

Mindre än 5 timmar kvar tills bussen mot Skellefteå far. Kanske borde an gå och lägga sig snart, men inte riktigt än.
Haft en blandad Luicahelg med Julbord i Vindeln och Utgång i Lycksele. En av dem bästa helgerna på länge , trots att jag inte sett en enda lucia. En man med lite glitter runt huvudet är det närmsta man kommit det.

Nu ska det sista packas och sen blir det nån timmas sömn innan man rör sig mot sin nya hemstad och sista skolvecka år 2009.  Det blir så att man räknar ner sina sista gånger när man närmar sig nyår.
Sista gången 2009 man träffat sin favorit dagisfröken,
Sista gången 2009 man tappat bort sina vantar i nåns vita volvo och dem magiskt kommer tillbaka utan att man märkt dem vart borta. Sista gången 2009 man kommit försent varje dag i veckan till skolan.
Sista gången 2009 man planerar att träna men blir för lat och stannar hemma och skyller på att man är små förkyld. Och allra sista gången man svarar NEJ när man egnetligen menar JA,JA,JA!

År 2010 ska jag säga Ja till livet och alla möjligheter som visar sig. Nästan som Jim Carrey i YesMan


KRAJA

Lugn början på Luciafirandet, största delen av kvällen har spenderades med min vackra mormor.
Vilket behövdes, år små sjuk och helt slut med fysisk och psykiskt. Ska försöka knyta upp hårt knutna knutar i helgen så man vågar andas utan att lungorna ska spricka.
Imorgon blire upp tidigt för en simtur klockan 9 och sen är dagen ganska planerad får se vart den slutar, men toppen lär den bli hur som helst.




Jag saknar dig så jävulskt mycket, vill bara inte erkänna det för mig själv.

En tickande Rolex räknar in..

Vad hände med toppen helgen jag skulle få? Har haft riktigt roligt i helgen.
Men vaknade imorse och nu är nog bara det jävliga kvar.
Tur man sparar ihop alla sorgeämnen tillsammans så allt blir extra jobbigt.
Åker förhoppnings med bussen till Skellefteå om 40 minuter, känns skönt att få komma hem efter den här helgen trots att den varit skoj och mysig nanting.

Whoohå Black Betty , Bambalam.

Fortfarande inget internet i staden där man bor, men nästa månad kanske och då lärkvaliten på inläggen öka och bilderna bli fler.

Är då tillbaka i Lycksele efter fyra hela dagar i Skellefteå.
Vaccinerades i tisdags, låg men feber och smärta jävlart överallt tisdagkväll och hela onsdag. Missade därför Musikletionen i onsdags och lär därför sjunga eller mer kanske bröla på hela helgen. Gjorde ett hyfsat bra jobb på LMK's Funktionärsträff som man vart på största delen av kvällen.

Morgondagens mål är att höja julstämmingen;
blir julklappsinslagning, julkorts fixande, julmarknad, julgodisbak med Jill och förhoppningsvis en eller två  Julöl innan kvällen är slut. Om det bara då kunde falla en och en halv meter snö och nån åkare kom med en Julkorg fylld med mat så skulle Julen som gott vara här :)

Klicka för feed