Tralala Lilla Molntuss.

Mindre än 5 timmar kvar tills bussen mot Skellefteå far. Kanske borde an gå och lägga sig snart, men inte riktigt än.
Haft en blandad Luicahelg med Julbord i Vindeln och Utgång i Lycksele. En av dem bästa helgerna på länge , trots att jag inte sett en enda lucia. En man med lite glitter runt huvudet är det närmsta man kommit det.

Nu ska det sista packas och sen blir det nån timmas sömn innan man rör sig mot sin nya hemstad och sista skolvecka år 2009.  Det blir så att man räknar ner sina sista gånger när man närmar sig nyår.
Sista gången 2009 man träffat sin favorit dagisfröken,
Sista gången 2009 man tappat bort sina vantar i nåns vita volvo och dem magiskt kommer tillbaka utan att man märkt dem vart borta. Sista gången 2009 man kommit försent varje dag i veckan till skolan.
Sista gången 2009 man planerar att träna men blir för lat och stannar hemma och skyller på att man är små förkyld. Och allra sista gången man svarar NEJ när man egnetligen menar JA,JA,JA!

År 2010 ska jag säga Ja till livet och alla möjligheter som visar sig. Nästan som Jim Carrey i YesMan


Kommentarer
Postat av: Mikaela

I sammanhangen som man borde säga ja säger man nej och tvärtom, en förändring måste ske. Detta år är inte slut ännu. Hela femton dagar kvar och jag hoppas det händer någonting överraskande som är positivt snart.

2009-12-16 @ 21:41:17
URL: http://bertilsdotra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Komihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback
KLicka för feed
stats.blogg.se