Snart Helg?

Längesen man uppdaterat, men har lånat en dator på biblan då man fortfarande inte tagit steget och skaffat internet till lägenheten.
Men var duktig igår och fixade en väggklocka iaf, så snart kanske jag satsar på internet också.
 Första veckorna i skolan har gått bra, varit himla lugnt också då man bara gick 2 dagar förra veckan och båda var praktiska.  Den här terminen kommer jag bara läsa Engelska B, Svenska B plus då textilkurserna, känns ganska lagom och imorgon blir det första engelska lektionen så får hoppas på en bra lärare nu.

 Idag har jag varit ganska produktiv, kommit i tid till skolan, kirrat årskort på Hälsostudion, öppnat upp mitt nya kontokort (råkade spärra mitt gamla för andra gången) + troligen bokat tid för tungpiercing på lördag.


Nothing goes as planned

Allting känns så osäkert, framtiden så oviss.
Skolan börjar om 9 dagar och jag är inte taggad,
jag som just vant mig att bo i Lycksele igen, att jobba istället för att plugga.
Blir orolig nu när allvaret ska starta igen, allting på samma gång.

Måste bara skryta. Har dem senaste två veckorna (fram till igår) lyckats hålla mig undan allt som heter alkohol.
2 vita veckor !! . Kan säga att det var ganska längesen det ens var en hel vit vecka. Så tycker jag får vara lite stolt.

Och imorgon är man ledig från jobbet, känns ruskigt skönt. Sen bara två arbetsdagar kvar i sommar.
Onsdag var min enda lediga dag i veckan, tog bussen och åkte till Marcus och hälsade på i Ånäset. Synd bara att tiden går så snabbt när man har det bra.  Kram


Det är sand emellan fingrarna.

Det känns bra. Det är skönt att känna lycka i hjärtat och ha ett leende på läpparna,
att kunna andas utan en klump i halsen och oro i i huvudet.


Borde sova, ska upp om snart 5 timmar och jobba 10 timmar men spelar Hästpojken- Utan personlig insats på repeat en stund till och njuter istället. I helgen är jag ledig och åker till Umeå på fredag, hur länge man stannar får vi se.

Det är tur man inte är ensam.


All the crazy shit I did to night

Kollar igenom festbilder och är sjukt partysugen, inte vettigt på en måndagkväll.
Helgen och dagarna innan har varit riktigt bra, och är stolt att jag tog mig till öltältet i Lördags efter att man inte tog sig riktigt ända fram kvällen innan.  Men vad fan, ibland går det åt helvete.
Den 30onde varje månad har dem senaste 5 månaderna inte precis varit perfekta rakt igenom.

Annars har man hunnit man hunnit bada på Lyckan, dratt upp Emma (en Fiat 126a) i hela 95km/tim, råkat sjukanmäla sig, men ändå tjänat in pengar som mest spenderats på mat, dryck och vattenpipa.

Två veckor av jobb kvar och Marcus åkte från stan igår. Bror min drog iväg idag och föräldrarna kommer tbx i slutet på helgen. Så huset är tomt, lite väl tomt.