Tillsvidare

Här har det varit dött i snart en vecka. Men har hunnit med en hel del sen dess, hittade mobilen oxå men har ett nytt simkort så har ingens nummer, skicka ett sms eller ring gärna så man kan få tag på folk igen (0703024810) 

Har hunnit flytta upp till Getberget och kirrat ett första kontrackt på en 20kvadratare på Odalgatan och dit flyttar jag nästa fredag. Livet är underbart.  I helgen är det marknad och vecka 45.46.47 kommer spenderas i Lycksele då jag nu fått APU-plats på Dressman där. 
 Har ingen dator eller nått internet där jag bor nu så det lär bli tyst här ett tag .


PANIKEN!

Jag har tappat min mobil, min vackra ihop tejpade samsung är borta. Troligtvis föll den ur Hemköps påsen när jag kastade mig ur bussen efter att jag råkat slå till en svart-asylman som sen började stöta på mig.
Den är avstängt och går inte att ringa efter, ringde busstation men bussarna töms inte förrän imorgon bitti.
Vart är den? Hur beroende är man egentligen, när man känner sig handikappad av att inte ha den?
Kommer bli galen innan imorgon, tänk om den inte finns när bussarna töms imorgon?

Måste fortsätta packa, det blir flytt imorgon till andrahands lägenheten på Getberget. Genomstädning och läxor ska oxå hinnas innan i morgon. Men om jag springer nu till nästa buss som kommer in till Boliden från stan så kanske telefonen min är med. Snälla!

Hjälp mig andas!

En riktgt bra helg har det varit, lite för mycke kolhydrater men det tar vi igen genom att skippa idrotten och äta husmans på idrotten istället ;) Vuxet, oja.
Nä men igår blev min broder ett år äldre och hela Lycksele en erfarenhet rikare, tänk att lilla Lycksele ska vara med i Körslaget iår. Synd att man ballade ur och inte sjöng för den en-mannade-stockholms-juryn men vi sjöng ändå i närheten av Roger Pontare och kanske kanske kommer vi att glimta förbi på Tv-skärmen när programmet visas.

Tyvärr så fick jag inte hyra lägenheten som jag var och tittade på i torsdags, men till 98% chans kommer jag flytta ändå i morgon.  Har nämligen en möblerad lägenhet i punkthusen som står och väntar.   Det är ett ogiltit andrahands kontrakt och bara i en och en halv månad, men inte dåligt det.   Har nu bott här i Boliden i nästan en månad och det är nog kanske tid att ta ett steg frammåt.  Men är ändå ett stort lyckopiller idag, mysig morgon och sen skola mellan 12 och 16. Glad,glad,glad är man . Kramen

...

Trodde inte det skulle sluta som det gjorde, men vad har man att förlora? Tror jag tar och lyssnar på Nydals råd; man lever bara en gång.
Imorgon blire Audition och 21års firande. Kram på er

Vilken färg har stjärnan, älskling ?

Floravägen 35 , 34kvm och kanske,kanske,kanske blir den min. Får veta tidigast på måndag om det blir jag som får hyra den eller inte.  Vandrade iväg dit på visning igår innan tre och den var riktigt fin. Vågar inte hoppas på för mycket, men det är svårt när den var så pass vacker. Balkong och klickgolv. Riktigt kök och fräsch toa, 5 garderober och stora fönster Kan det bli mycket bättre ?
Har just smält hämtpizzan som hämtades från äckel-Lorentus efter jag kom med bussen, testar glasögon bågar och funderar vilka man borde satsa på. Lägger upp bild sen så man får höra nån ärlig kommentar :)

Nu väntar en snabb dusch, men kan berätta för er som inte fattat att jag är i Lyckselestan i helgen. Åker no till Skellefteå på måndagmorgon igen. Ha en toppen helg, det ska jag iaf. Kram

Måndag.

Kastade ihop packningen och bortskämd som man är fick man skjuts till busstation och kunde springa på bussen just innan den började backa ut från parkeringen. Så självklart glömdes busskort och bankkort och annat som man helst ska ha med sig. Dåligt gjort , verkligen dåligt.
Men bra gjort är att jag fixat en Lägenhetsvisning på en lägenhet uppe på Getberget i veckan,
34 kvm och ungefär 2 kilometer från Balder. Ett förstahandskontrakt så jag håller tummarna att det är fint och bra för plånboken.   
Idag sprang man 2 kilometer på 10 minuter å är långt ifrån nöjd, det blir kanske Friskis och Svettis imorgon men måste börja komma igång med träningen så man inte är så förbannat trött hela tin.  Kramen

Bring me Everyone

Fredagskvällen slutade i en oskönt ställnig i rödsoffan och Lördagen med huvudet ovanför toastolen.
Trots det en lagomt bra helg.  Och nu bär det iväg mot SkellHell och Boliden igen.

Lägenheten som tittades på i Fredags var fin med inte tillräckligt bra för min budjet så jag letar vidare, min magkänsla säger mig att snart kommer jag hitta en, så jag får väll lita på den. Inhandlade då iaf ett extra täcke och X antal handukar i olika storlekar i Lördags för ynka 210kronor. Inte illa det (: Nej nu måste jag packa klart för bussen går om 20 min. Kram

.





.

Underbar dag med Mode och Designarna nere på Nordanå idag.  Go vädre och allsång + lite maränger, gött värre.
Imorgon information och praktiskt, lägenhetskikande och sen bil. Kvällen spenderas med dem finaste flickorna jag känner och längtar som ett svin. Resten av helgen blir nog full smockad den med men i Lycksele lär jag va iallafall.

Ny information från många ställen idag, men saker och ting löser sig. Visst gör dem det?
Hoppas det, och gärna snabbt. Kram

A giant silver screen.

Fett, fett, fett. Tjock!!

Vart i umeå med HV-folket idag, sammanlagt har det nog blivit uppemot 5 timmars buss åkande idag och helt okej känns det inte. Imorgon är det också HV-dag , men då blir vi bara i nått gult hus på Nordanå. Sen är det bara fredag kvar och sen är det heelg, måste säga att jag längtar nå inni tusan.

På fredag klockan 15 och 15 blire lägenhetsvisning på Brogatan 12, håll tummarna att priset är okej och lägenheten är fräsch.
Nu ska jag in med brödet i ugnen. Kram


I've got my motor running, my motor runnig

Hej! Ditt mobilnummer har nu flyttats till Telia Refill.
Nu har jag bytt kontantkort, gått över och tillbaka till den mörka sidan. Jag har telia igen. Surt för alla ni Halebop:are som jag inte kan ringa gratis längre. Men mina gratis sms tog slut igår och det blir billigast på det här viset.

Pratade för en stund sen med Åströmarn och blir alltid små inspererad nät jag gör det, måste nog tvinga folk att ställa upp på fotografering här till helgen.
Idag blev annars en kort dag och enlig "mitt schema" så hade jag en timmes lektion först på morgon. Men hängde med på matten så inte mina pluttifikations kunskaper ruttnar bort. Så efter mat och prat så for jag mot stan då resten drog på datorkunskap med Saddam Hussein.
Efter att inte hitta dit man vill hitta och tappat bort det jag inte borde tappat bort tog jag 2 bussen till Bolistan.
Men nu ska jag ut och springa sen blir det brödbak sku jag tro. Kram

Klicka för feed