I det skoningslösa lysrörs ljuset.



Söndag igen. Mindre än 4 månader nu tills man fyller år, känns så nära.
Hur kan sommaren ändå kännas så långt bort?

söta lilla rara underbara


Minus 29 utomhus och bara tvåstrumbyxor och converse på fötterna,
överlevde att gå den 2 kilometerna hem iaf och njuter av värmen på Hällforsvägen just nu.
Haft en skön lördag hitills och lär bara bli bättre.


Sommaren hägrar
.

I hear in my mind all of this music.

Mjukisbyxorna på  och längtar lite för mycket efter sängen, nån som har tips mot förkylning?

Veckan har varit lång och tung, men vändningar snabbare än vinden.

Efter förra fredagen och senaste månaden behövdes en rejäl genomstädning av lägenheten, körde hårt på tisdagen och allt var kliniskt rent sent där mot elva-tolv slaget.
Men fan i onödan alltihop, när man kommer hem efter två timmar av boxning på onsdagskväll så ser det ännu jävligare ut.
Orsaken var eldsvåda, öppenlåga överspisen pga. El-fel och otur. 
Så lägenheten luktar fortfarande rök, bara en annan sorts och  alla ytor är täckta av sotpartiklar och flagner.
Skattar mig lycklig att hyresvärden var där när branalarmet gick och kunde släcka det, annars hade man nog varit hemlös nu.  Nu gäller bara att ta sig an sotet och slänga det brandskadade så är det chillpastill.
Men vem fan orkar städa, hej kom och hjälp mig?

Tog bussen till Lycksele tidigare idag, och helgen spenderas här.
Än har man hunnit få i sig mer än dubbla kalori-intaget för alla dagarna, då det var middag och massor med ätbart med Andersson / Moström släkten tidigare ikväll. Så satsar på vatten resten av helgen, smart drag?

Antibiotika i ett halvår , bara och svälja och hoppas på dem positiva biverkningarna.



Lycka

Ge mig vår igen!(Bästa kusinen på fotot.)

Sitter i Norrgård hos min fina pojke och imorgon går bussen mot Skellefteå igen. Ny vecka - Nya äventyr

Snöbada med mig?

Lugn och Ro. Sitter i köket hemma i Lycksele med en kopp te i handen och kan ta det lugnt för mig själv en stund. Är inte alltid man får tid för det.

Dagen har bestått av: Brutalt vaknande, Törst, Hunger och Huvudvärk, 2,5 timmar buss till Umeå, Stan med Anna och Lisa, 2 timmar buss till Lycksele, Ihop samling på Brobacka, 18års firande på Manhattan och vidare mot Starwars-maraton hos Tony.

Gårkvällen blev spontan och jävligt trevlig, då man drog fest i sin lilla 20kvadratare på Norrvalla. Härliga människor och bara lyckliga minnen. Även om vissa händelser kanske inte ska nämnas allt för högt.

Och Mamma om du läser det här, så när jag sa Filmkväll så var det kod för "oroa dig inte" och  Nån följer mig nog hem för "Jag hittar från hallen till vardagsrummet". Och du om Hyresvärden hört av sig så var ledstången i trapphuset redan trasig när vi kom.  
Morgonen var kanske inte lika rolig att vakna upp till, storstädning sker först på tisdag. Längtar inte..




Sol,vind och vatten å en pripps i handen.

Bilen är fortfarande på lagning här i Lycksele, så vi fick använda benen och gå till Simhallen för att få simma och bästa av allt; jäsa i bastun.
Har varit ganska duktig med träningen i veckan , två pass i gymmet , Boxning i onsdags och Simning nu i morse. Lite stolt är jag ändå, fast biceps måttet fortfarande ligger på 26. Så inte slår man Sara med sina 28,5 eller Morsan med sina hela 31 centimeter. Man kan ju inte alltid vara på topp ;)

Bytte till mig lunch efter simningen och kära mormor och morfar, blev kvar lite för länge och ringdes för en runda på dollarstore men fina människor. Så nu är kvällen räddad, götta är införskaffat inför Melodifestivalen-kväll på Ernsterikssonsväg. Kram


Lite sommar skulle inte sitta fel, gräs mellan tårna och vindar från havet.

Beslutet om Slutet

Krunegård på radion och jag längtar till Umeopen i Mars, Hela livet är så underbart.
Kom till Lycksele igen efter halv 7. Så är här i inlandet igen, eller inavels-lycksele som det också tydligen heter.
Iveckan har man avverkat halva teorikursen och gjort Riskettan, så kommer närmare och närmare det älskade körkortet. Är taggat till tårna.

Fortsätter med att skanna in gamla fotografier, här är två stycken där jag tydligen var små busig när mamma vill ha fina kort på mig breve Vindelälven. Två tanter satt på bänken och skrattade åt mig, och inte kunde man göra en sånn fin publik besviken.



Tisdag

Redan tisdag, dagarna bara springer iväg. Snart sommar?
 Körde på onyttigt igår och drog en hämtpizza från Vikning till Ung vänster möte. Drog inte tidigare för att hinna med Boxningen som vanligt på måndagar så blev extra tjockt ;)
Men kanske orkar dra mig till gymmet senare ikväll efter körkortsteorkursen. Annars lär det bli jobbigare än jobbigt på träningen med GBK imorgon. Måste forma till mitt munskydd innan bara så man inte får tänderna utslagna.  Fast det hade kanske varit ganska snyggt ?