Lördag, och Lycksele igen.

Kom just tillbaka till Lycksele igen, nu är det helg och det är lov.Snön ligger på backen och det börjar verkligen närma sig vinter.  Dock verkar alla vara sjuka, om det är baconsjukan eller bara vanlig förkyldning vet jag inte med sjuk är folk iaf. Men jag hoppas ni kryar på er och det snabbt !

Igår blev man rökförgiftad och gjorde upptäckten att man inte hade mer än 4 öre på kontot, men hade väldans rolig kväll ändå.  Den här dagen har spenderats med släckta som hälsa på, Skellefteå mot AIK på Skellfteåkraft Arena och mat på Lilla Kina. 
Ska fortsätta packa upp nu och sen inatt blire å möta upp med folk på Ansia.
Ha ett toppen lov, för det har då jag tänkt. Kramen

Skellhell




Klockan 0900 imorgon går bussen tillbaka till Skellefteå, 2.5timmars bussresa. Inte peppad men känns nog bättre när man väl är framme och börjar inse att disken står kvar från i fredags och värmen är nerskruvad. Mysigt

And I want to be near you.


Dem hade mycket att säga, men vad var det dem sa?

Är i Lycksele ihelgen, när ska ni få snö här egentligen?
Blir nog en lugn helg, men man kan ju alltid hoppas, är alltid redo och är fest sugen nanting nu.
5 dagar skola kvar nu sen helg, en veckas lov och 3 veckor av praktik . Underbart skönt att slippa skola men har ändå mattematik och franska steg 4 som flåsar mig i nacken. Ska inte klaga alla andra verkar ha berg av läxor.

Just nu saknar jag en ängel, min bästaste mormor, en kram och en fylld mp3. Förhoppningsvis har man allt innan helgen slut, men kan kan ju inte hoppas på förmycket.

På Onsdag får jag äntligen min soffa och köksbordet till lägenheten, kan börja borra i väggarna och bo in mig på riktigt. Längtar, det är så tråkigt när alla väggarana stirrar på mig med sin brutna vita färg.  Ska skärpa mig med bloggningen sen när man har internett, nu när man bara sitter en gång i veckan funkar det inte.   Kramen

Underbart

Bor nu å Odalgatan, på andra våningen i ett vitt fint hus. 20kvm stor lägenhet och kunde äntligen igår börja flytta in alla saker. Hyresvärden tyckte lägenheten såg fördjävlig ut efter utstädnigen och ville renovera om så igår fanns bara tid åt bort städning av slipdamm och försöka få det beboeligt där tillsvidare.
 Helgen som var va toppen, Skellefteå- fredag sen mot Umeå och vänner hela dagen. Kom till Lycksele med åtta bussen och resten av helgen spenderades med Jim och fick även in lite hårfärgning, övingskörning och kladdkakebak. Längtar redan tills nästa helg, men veckorna är fan inte dåliga dem heller.

 Snart ska jag dra mig mot stan och försöka ta mig till Boliden och hälsa på (Snylta)
Får passa på att köpa glödlampor och en vattenkokare när jag ändå är där.

Tråkigt inlägg, men snart ska jag bättra mig snart. Kram

Klicka för feed