The sun is trying to kill the moon.


Vindeln och omnejd igår, for vidare till ume. Knort-biten och lika obrun som vanligt.
Stannar i umeå tills i morrn eller nått. Glad sommar på er . Kram

Allt dom bygger upp ska vi meja ner.


...
Jag anar ugglor i mossen. Fick ett mystiskt telefonsamtal i morse, vet inte hur jag ska tolka det. Men det ger mig onda aningar.  Skulle mest av allt vilja smörja in världen i möggel eller spindel-utrotar-medel idag, för nu är det högsäsong i tre måndader till. Kom hem från dem Gladabergen för några timmar sen och väntar just nu på att få skölja ur blekmedlet jag har i håret och att min tre dar gamla huvudvärk ska släppa. Kram

Skumtomtar och Demoner



Kom tillbaka till Lycksele från Sörnoret och Frida i Söndags. Igår och idag har spenderats i solen och med vänner. For till Husbonlidn och skrattade, grillade, badade och rakade bort endel hår med dem här brudarna ikväll.
Imorgon kväll far jag vidare till Gladaberg, kommer hem senare i veckan, men nås nog på telefon som vanligt ändå.

Fick "Känn pulsen slå" i  present, sträck läste boken i fredagsnatt och dem ynka förtio sidorna som jag inte orkade med lästes i söndags. Men jag måste säga att  den var bättre än mina förväntingar och jag älskade Berny Pålsson första bok (Vingklippt ängel) så alla som läst den första boken eller funderar på det . Tveka inte,läs båda. Dem känns i hjärtat.

Nån som har tält, pengar och körkort?


Skicka packet till Piketen

Midsommar i går, nu sticker jag till Sörnoret. Jag nås om jag har tur på mobil'n. Hare Gött

:)

Klockan 18.15 ikväll är det exakt ett år tills man är myndig!


Int' ärre varmt inte.



Djungelvrål och Svennebanan (igen)



Mycket är trasigt, och saker går sönder. Jag klara inte av att ha saker som inte är gjorda i hållbara mjuka material, alltsom jag har verkar rämna. Synd att man inte kan ligga i gräset, snacka skit och bara titta på molnen. För då går det mesta inte sönder iaf. Men när det är 7-12 grader varmt och regn så känns det inte så himla mysigt.



Dagens Glädje: Träffade en ängel :) Dagens finaste turk-wannabe: Lisa !
[Gårdagens inlägg, skrivet igår men ompublicerat]

Spa och Bastu, Glass och Snålblåst.

 





















Det är mig dem kallar för Smutser



Sommarlov. Igår gick man äntligen officiellt ut första året på samhällsprogrammet. Kvällen blev en perfekt start på sommaren och 95 procent av den här dagen har spenerats i Boliden, firandes tant Anna-Ida som tog studenten iveckan. Imorgon blire Ume, då ännu en student ska få Lycka till- och Grattis kramar.


Brinn pengar Brinn


























Vart i myggland idag, imorgon räknar jag betten. Jag tror det är amfetamin i popcorn.
På dem senaste 2(?)veckorna , har det färgats och blekts hår utti tusan i mitt lilla rum utan dörr. Fem - sex gånger iaf och nu står jag själv med en påse på huvudet och toning i håret.
Imorgon blire skolavslutning, det taggas. Nästan.

Kom och hämta en kniv..

Det bor en spindel på utsidan av mitt fönster.
Den får mig inte precis att må bra, men jag ser det som terapi att stirra som bessat på den.
Men det kryper i kroppen och jag skakar. Man får ta det i små steg, om jag kämpar lite så kanske jag såsmåningom slutar vara så förbannat rädd.  Måste tillägga att spindeln är sammanlagt kanske 1centimeter lång och ljusfärgad, den bor dessutom på utsidan av mitt tvåglasiga fönster, men är den mycket större så blir det outhärdligt. 

Imorgon är man ledig och på fredag har man gått ut första ring på Samhällsprogrammet. Känn glädjen, för nu är det fan snart mig sommarlov. Kram

I hear in my mind all of these voices

 

Jag räknar ner. sekunder - minuter
Minst två, Max otänkbart

Regina Spektor är underbar och vissa personer fyller hjärtat med glädje. Puss på er för snart är det sommar.

I fell in to a ring of Fire.