2011

Om jag skulle beskriva det här året med 3 ord skulle det vara:
TRÖTTHET
, FRUSTRATION och KÄRLEK

Det här året har det hänt mycket, jag har träffa mycket nytt folk, lärt mig för livet och allmänt fått en ny syn på allting. Men det känns som om jag jagat livet och det har jagat mig. Såhär sista natten på 2011 ligger jag ensam i min säng och hoppas allt bara kunde stanna till en stund.
Det här året har ändå varit bra, jag har haft fullt upp och haft folk omkring mig nästan konstant men samtidigt jag har så ofta känt mig otroligt ensam. Det hoppas jag blir annorlunda nästa år.
Hoppas 2012 blir fyllt av spännande äventyr och människor och massor av kärlek och trygghet.

Florence Valentin

Så här när det är mörkt och rusktigt ute och man ätit alldeles för mycket dem så kan man behöva bli peppad av lite musik av Florence Valentin, här är några textrader ur låten "Där jag borde vara" :

När jag känner dina händer
Leker runt i mitt hår
Över kinderna och pannan
Är jag där jag borde va

...

Alla som är mina vänner
De kommer och de går
Men när vi ses så vet jag att
Jag är där jag borde va
Då är jag där jag borde va




Like you know I do.

Ludwig (t.h) kom tidigare ikväll med hemma kokt knäckt och lussebullar, inte dåligt med sånt fin besök.

Vaknat flera dagar i rad nu och varit på dåligt humör, riktigt pistoff. Varför vill jag nog inte erkänna för mig själv men tur man är lyckligt lottad som har så fina vänner som man är.

Ni vet vilka ni är och jag säger det inte tillräckligt.

Tack! Vad skulle jag göra utan er?


The red queen




Nu blire temafest, jag är utklädd till Hjärterdam i Alice i underlandet, dock inte så satsigt som jag velat.

Hoppas alla får en bra kväll och en lugn sista helg nu innan alla storhelger. Kramar

Fight

Idag kom ännu ett paket med tyg, ett viscose tyg i lite ljusare grönfärg den här gången. Imorgon blire att börja rita mönster och föra över skisserna på riktigt ritpapper så dem blir tillslut kan bli riktiga modellbilder. Postar en bild när dem är klara :)

Känner mig stolt idag, lyckats göra bort 2 skoluppgifter och pallrat mig på gymmet.
Alltid när jag väl tar mig till gymmet fattar jag inte varför jag inte varit där på så länge. Älskar ju att träna. Har som mål dem här sista veckorna innan jul all äta smalt och bra å träna rejält, så kan man frossa utan dålig samvete under julen.
Men varje gång jag gymmar bli jag grymt sugen på boxning, lovar mig själv att jag ska börja om igen och träna hel hjärtat när jag flyttat och har tid. Är ju så sjukt roligt.
Brukar se nån match då och då, hoppas dem har nån här i stan snart så jag får se live. Hittar munskyddet ibland och börjar längta. Finns endel boxningsbloggar att bli inspererad av också bla Mikaela Laurens, kollar den om du också har en förkärlek till boxning.


Jag kysste henne våldsamt



Mina första tygbeställningar har kommit ! Beställde tyger till projektarbetet i fredags och ett brunt paket med två av tygerna stod utanför dörren när jag kom hem tidigare idag.
De är två stycken Supplex tyger (riktigt sköna dubbelstrechiga tyger) , en i svart och den andra i olivgrön. Innan veckan är slut borde resten av tygerna jag beställt också, så nu brörjar man äntligen få upp taggen på projektarbetet.


Måste tipsa om årets bästa radioprogram som började idag: Musikhjälpen
Om du inte vet vad de är ratta in P3 och lyssna eller klicka in Svt2 då hela arragemanget sänd live 24/7. Varje år det varit har dem samlat ihop pengar till olika bra grejer. Iår går alla pengar dem samlar in till att Flickor runt över världen ska få gå i skolan. Önska en låt och skänk pengar nu!

Det känns som jag har vinter i hjärtat

Gammkroppen klagar. Haft ont i lederna sedan jag var liten och testades för barnreumatism när jag var mindre, negativ vilket jag är glad över. Men på senare år har det blivit värre och det går inte en vecka utan att jag har ont. Mer eller mindre var och varannan dag skriker lederna på mig.
Om nån vecka har jag tid på Vårdcentralen och ska kolla upp det igen. Har reumatism i släkten så om det är såhär nu vill jag inte bli gammal och grå med den här kroppen. Hoppas jag kan få nå tips och trix av läkarn och att dem kan komma fram till vad det beror på.

Nu blire att värma alla riskuddar jag har i lägenheten och krypa ner under täcket framför nån skräckis ihopp om att värken släpper.

Massage står högsupp på önskelistan i jul




I'm a loser babe so why don´t you kill me?

Hemma efter en mysig kväll med Jennifer, middag och mys på kalles.
Kom hem från Bryssel sent igår kväll, sliten som jag var sov jag igenom väckarklockan imorse och kom försent som vanligt till skolan. Varför det är så enkelt att kliva upp när man ska jobba och så svårt när man ska till skolan kan man ju undra..
Bryssel var väldigt spännande, givande och trevligt på alla sett, kommer senare inlägg om händelser och reflektioner om det.
Nu är jag hemma i lägenheten, har nudlar på spisen och hör det bubbla på avstånd. Resten av lägenheten ser ut som ett mähä ellet jehu, hur som så orkar jag inte ta tag i det. Pant och glasburkar står lite varstans, en ihop knölad luftmadrass i enahörnet, flyttlådor i det andra.
Nånstans inuti röran finns jag och innuti mig finns en förlängning av det.

.