Harduingentingmankandansatill?

Imorgon blire Bryssel. 05.40 står alarmet på och än har jag inte packat.
Två par trosor, passet och pengar borde väll räcka?
Blir tredje utomlands resan iår och imorgon förmiddag lyfter jag med ett flygplan för 12onde gången iår, känner hur jag påverkat miljön extremt mycket iår så nu blire att källsortera jävel och släcka alla lampor fram till nyår för att kompensera liite iallafall.
Nej huvva, inte okej att flyga så mycket är verkligen dags att uppfinna Teleportern.
Har stått på min att göra lista länge.

 

Kom hem.


White blank page

 

Haft en helt underbar kväll med  brudarna, trots drama från olika håll så får kvällen 9 av 10 toasters.

Nu ska vi mysa isäng allihopen.


Suddenly I see

Kom hem för några timmar sen efter en härlig dag i Övertårneå och Överkalix, var uppe för att hålla Feministiskt Självförsvar med Elin Morén Kruth. Kom ett gäng riktigt sköna brudar så efterpasset har man lite extra kärlek i hjärtat.
Lyckades fynda en stylish retroväska på Secondhand butiken i Övertårneå  och träffade några riktiga personligheter. Hur vi påvägen tillbaka mot Luleå lyckades hamna mot körtiktningen på väg ner mot motorvägen kan man ju fråga sig, men jag tackar Gud, Allah, Jahve och alla sektgudar att vi lever.

Den här lappen sitter på folkhögskolan i Dalkarlså, man idag borde vi haft en i bilen med texten "Bromsa eller dö". haha nej vad dramatiskt




Weekend

Allstarhäng och hockey med Jennifer i Fredags, Modevisning med snygga Hantverkstjejer på lördag dag och massa öl och trevligt folk på kvällen. Hamnade i Fällfors under natten och kom hem för några timmar sen och drar nu vidare mot LULEÅ och NORRBOTTEN !!


Inget vett.

Ikväll har jag inte gjort nånting på att-göra-listan. Ingen skola, inge ungvänster, inge vänsterpartiet, ingen städning, ingen träning, inge jobb..
Men tog en promenad upp på Vitberget med Ludwig och fick känna mig som "the king of the world" och det måste ju räknas som nånting? Man måste ju njuta av dem små fina stunderna i vardagen.



Bilden är tagen första helgen på det här året, gångstigen mot Furuvik.
Minns fjärilarna jag hade i magen, minns när jag såg dig på håll gående mot mig och minns hur fint snön glittrade den dagen.


Plugga vidare !



Började att söka efter bilder från skrädderi och sömnadsutbildningar, hamnde på skit snygga tatueringar istället. Har redan en gaddning och vem vet kanske blire en med sömnadstema i framtiden?

Jag vill inte ta ett sabbatsår, jag vill köra på hårt och plugga vidare direkt efter gynmasiet. Skräddaruitbildningen i Uddevalla är drömmen just nu, jag vill, jag vill, jag vill ! Den är 2,5 år och efteråt kan man avlägga gesällprov och bli en riktig skräddare. Hur fantastiskt vore inte det?  Men man blir ju nervös när det står om arbetsprover, meriter, intervjuer,prov osv. som ska klara av för att komma in.  I mitten på April ska ansökningar vara inne och jag är sjukt taggad.
Vill bara gå klart gynmasiet nu och gå vidare i livet, flytta från Skellefteå och satsa på det jag brinner för.


På låtsas

Rädslor.
Jag är inte rädd för mycket. Inte rädd för att gå hem ensam från krogen eller gå i en skog en mörk höstkväll. Inte heller rädd för att prata inför folk eller att klättra upp på höga höjder. Men det finns några få saker som gör mig förskräckt, eller vettskrämd stämmer nog bättre in.
För det första är det min fobi, de är den rädslan som begränsar mig i mitt liv varje dag vart jag än är, men också att gå upp från tvättstugan efter sista tvätten. Att släcka lamporna efter sig en efter en, det är alldeles tyst i källaren med alla förråden och rummet där tvättmaskinen finns. Det enda ljud som hörs är surret från det gamla elskåpet som står en bit bort i den råa korridoren, men all tvätt i famnen och nycklarna i handen är jag redo att försvara mig när jag går upp ofta joggandes ihopp om att jag inte tappar nånting och måste vända mig om och se in i mörkret.
Var kommer rädslor ifrån ? Man undrar ju vad hjärnan får alltifrån ibland.

Mardrömmar.

Gårdagen var tung, jävulskt tung. Bykepsen satt på länge, men måste säga att jag mådde som jag förtjänade. Njöt utav att ta sovmorgon imorse och har spenderat dagen med försöka få ordning på livet, skickat in en månad försenade skoluppgifter och känner mig stolt över mig själv.

Ikväll blire möte inför modevisningen på Lördag! Kom dit och kolla, Lördag på Balderskolan kl 10 och 12 !!



Krossa alla fönster!

 


I fell in love with a girl

Tillbaka i stan igen efter en skön allhelgonahelg i Lycksele.
Kom med bussen innan tolv, otaggad på nyvecka och fortsatte styra undan alla måsten. Efter att bara tagit det lugn, bläddrat igenom galma Veckorevyn och lyssnat på Brunchrapporten på älskade P3 så ryckte jag upp mig och gick lös på lägenheten med dammsugare och mopp.
Så känner mig rätt nöjd nu :)

Fortfarande massa saker på att-göra-listan men måste prioritera mig själv en stund ,jag tappar hår som aldrig förr, är trött jämnt och tycks aldrig bli frisk.


Veckans mål är:

Ta mig iväg och träna.
Jobba på projektarbetet
Försöka tjäna lite pengar
Lägga energi på praktiken.

allt annat få komma i andra hand, för visst är det okej att vara egoistisk ibland?..

 


Höstlov-


Lovet har gått sjukt snabbt, sitter och laddar upp inför en runda på stan och sen bussen mot Lyckselestan. Hoppas på en Kanelfika med älskade Jennifer innan också.  I helgen blire halloweenparty och jag kör nog på samma outfit som i onsdags, blodigt och bra.








Smoke weed every day.

Kom just hem från efterfest på Hyttlidgatan, lagom långt hem.  Landade i Skellefteå efter 1300 tidigare idag och har haaft fullt upp sen dess. Imorgon blire att ligga och mysa lagomt bakis och titta in hos  psykologen på eftermiddagen och bearbeta fobin.