Trasig

Allting jag använder verkar gå sönder, om det nu beror på att jag flitigt använder dessa saker eller om jag bara är oförsiktigt med dem kan debatteras. Har iaf just nu tre skor som är trasiga varav alla jag använder nästan varje dag. Mina glasögon har tappat en bit av sitt glas och är redigt repiga.  Min Mp3 och "lånade" mobil har sett bättre dagar, den ända jacka jag har som inte är lagad är den jag springer i och mina favorit jeans är nu så trasiga så att dem går inte ha normalt längre. Saker försvinner dessutom titt som tätt och i korgen i hallen finns endel ensamma vantar.

Idag när jag äntligen skulle få ta mig från skolan, skiftade jag från mina ballerinaskor som jag haft inomhus till kängorna jag skulle ha ute och till min fasa så går dragkedjan sönder och skorna gå inte att vandra hem i.
Så jag petar in fötterna i ballerinaskorna (som dessutom har en tredjedel av sulan på en av skorna borta) och vandrar halkande hem. Fast faller två gånger och börjar känna att jo, nog fan är man kissnödig oxå. I min hjärna ser jag bilder där en bil kommer farande när jag ska gå över vägen och att jag sen i chocken halkar , ramlar och kissar ner mig. Jag skakar bort bilderna och försöker tänka ut hur man snabbast kan förhindra detta tragiska öde, så jag svänger av över järnvägen och lånar Röda Korsets WC. Travar sen hem igen små halkande men glad, för om jag ramlar blir det iaf inte en blötfläck på mina gula-stuprörs jeans. :)

 Nu ska jag snart dra mig till träningen och slå bort lite ilska.
 Men måste bara varna alla ni där ute som är blinda, dementa och har en släng av diabetes om riskerna med att he nyklar i skorna. Ni kan dö av blodförgiftnig, så ta det lugnt med nyckelknipporna där ute! Kram


Kommentarer
Postat av: Mikaela

idén till fredagens bravader är inte så jobbiga tror jag.. det beror på hur man gör kvällen. trodde jag skulle träffa på dig idag men inte det. men träffade en brud med nyfärgat hår som hade pratat med dej. vi höres snart. och träna för mig med.

2009-02-04 @ 18:51:27
URL: http://bertilsdotra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Komihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback
KLicka för feed
stats.blogg.se